sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Dia Mundial de conscienciació amb la Distròfia Muscular de Duchenne

Distrofia Muscular Duchenne

Aquesta malaltia afecta 1 de cada 3.500 nens i l'expectativa de vida mitjana és de 30 anys. La debilitat muscular progressiva porta a problemes mèdics greus i al voltant dels 12 anys els nens necessiten cadira de rodes.

La mutació del gen que causa Duchenne, generalment es transmet de la mare al fill, però un 35% dels casos ocorren per mutació espontània. Pot passar en qualsevol família, no coneix fronteres i afecta totes les cultures i races.

Actualment no existeix cura per a aquestes malalties, però per primera vegada, hi ha teràpies prometedores en investigació i tractaments que poden retardar la progressió o prevenir complicacions secundàries.

A Válida sin barreras volem donar a conèixer aquesta malaltia per impulsar la recerca científica i conscienciar la societat sobre aquesta patologia i les seves necessitats.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu