sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

DisabledPark

On hi ha places de parking per a gent amb discapacitat? La resposta la té DisabledPark, una web i també aplicació per a mòbil que geolocalitza les places d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda.

D’aquesta manera, el col·lectiu amb discapacitat resol de manera fàcil la tasca de trobar aparcament i milloren en qualitat de vida, ja que les places especials solen estar ben ubicades: a prop dels llocs principals per tal que l’usuari no hagi de recórrer grans distàncies fins al seu destí.

En aquesta línia, l’aplicació també relaciona les places de parking per a persones amb diversitat funcional amb els llocs de major interès públic com hotels, restaurants, monuments, bancs…

El projecte va començar de la mà de 3 estudiants de la Universitat d’Elx al 2011 i s’ha consolidat gràcies a l’èxit obtingut en nombrosos concursos a nivell nacional que els ha permès finançar-lo.

L’equip humà d’aquesta iniciativa introdueix les dades a l’aplicació o pàgina web mitjançant un sistema interactiu en el que s’insereixen les coordenades de cada plaça. A dia d’avui, DisabledPark s’està convertint en l’únic mapa interactiu en el que s’ubicaran les 75.000 places de parking per a discapacitats que existeixen actualment al territori nacional.

Bravo pels avenços que cada dia fan més fàcil la vida de les persones amb discapacitat.

DisabledPark aquí.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu