sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

DisabledPark

On hi ha places de parking per a gent amb discapacitat? La resposta la té DisabledPark, una web i també aplicació per a mòbil que geolocalitza les places d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda.

D’aquesta manera, el col·lectiu amb discapacitat resol de manera fàcil la tasca de trobar aparcament i milloren en qualitat de vida, ja que les places especials solen estar ben ubicades: a prop dels llocs principals per tal que l’usuari no hagi de recórrer grans distàncies fins al seu destí.

En aquesta línia, l’aplicació també relaciona les places de parking per a persones amb diversitat funcional amb els llocs de major interès públic com hotels, restaurants, monuments, bancs…

El projecte va començar de la mà de 3 estudiants de la Universitat d’Elx al 2011 i s’ha consolidat gràcies a l’èxit obtingut en nombrosos concursos a nivell nacional que els ha permès finançar-lo.

L’equip humà d’aquesta iniciativa introdueix les dades a l’aplicació o pàgina web mitjançant un sistema interactiu en el que s’insereixen les coordenades de cada plaça. A dia d’avui, DisabledPark s’està convertint en l’únic mapa interactiu en el que s’ubicaran les 75.000 places de parking per a discapacitats que existeixen actualment al territori nacional.

Bravo pels avenços que cada dia fan més fàcil la vida de les persones amb discapacitat.

DisabledPark aquí.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu