sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Divendres de cine accessible: L'Home elefant

Com diu la cançó, arriba la primavera, “los pájaros cantan, las nubes se levantan...” i aquí tenim la pluja! Si no et ve de gust sortir de casa perquè no et vols mullar, des de Válida sin barreras et proposem una fantàstica pel·lícula per aquest cap de setmana.

L'"Home elefant" és el títol d'aquest llargmetratge basat en fets reals, dirigit per David Lynch i protagonitzat per Anthony Hopkins i John Hurt. Estem davant d’una pel·lícula de culte que ens narra com Frederick Treves, un doctor de finals del segle XIX, descobreix en un circ a John Merrick, un home que té el cap terriblement deformat i que és exhibit diàriament com a atracció de fira entre humiliacions i sofriment. El doctor Treves l’acollirà i intentarà ajudar-lo a superar les barreres que li produeix la seva discapacitat. Però res és tan fàcil com sembla quan vius en societat.

Aquesta inquietant i colpidora pel·lícula va obtenir 8 nominacions a l'Oscar i va ser Premi César a la Millor pel·lícula estrangera. Estem segurs que aquesta obra mestra us commourà amb la seva història, la seva brillant fotografia i la seva malenconiosa banda sonora. 

Aquí us deixem el tràiler original: http://www.youtube.com/watch?v=fszur5qir24

Feliç divendres a tothom! 😉

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu