sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Divendres de cinema accessible: El meu peu esquerre

La setmana ha passat volant, i, quina sort, hem aterrat en un fantàstic divendres. Si durant el cap de setmana teniu una estoneta de temps lliure us proposem que gaudiu d'aquesta pel·lícula personal i entranyable on la superació i la força de voluntat dels seus protagonistes no ens deixaran indiferents.

El meu peu esquerre és una pel·lícula basada en un relat autobiogràfic del pintor i escriptor irlandès Christy Brown, interpretat per Daniel Day-Lewis, nascut en el sí d'una família pobra de classe obrera. Brown té paràlisi cerebral, però gràcies a la tenacitat i suport incondicional de la seva mare, Brenda Fricker, aconsegueix superar totes les barreres que impedien la seva integració a la societat. Christy aprèn a utilitzar el seu peu esquerre, l'única part del seu cos que pot controlar, per a pintar i escriure. Una gran història de superació personal i lluita per aconseguir els somnis.

Us convidem a veure els 103 minuts d'aquest film irlandès-britànic, dirigit per Jim Sheridan i que gaudeix d'un gran repartiment: Daniel Day-Lewis, Brenda Fricker, Ray McAnally, Fiona Shaw, Ruth McCabe, Alison Whelan, Cyril Cusack, Adrian Dunbar i Hugh O'Conor.

1989: 2 Oscars: Millor actor (Day-Lewis), actriu secundària (Fricker). 5 nominacions
1989: Cercle de crítics de Nova York: Millor pel·lícula, Millor Actor. 4 Nominacions
1989: Premis David vaig donar Donatello: Millor productor estranger

Tots a per les crispetes… i el mocador!
Ja ens explicareu. Us desitgem un feliç cap de setmana :)

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu