sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Divendres de cinema accessible: Essència de dona

Per fi és divendres, per a molts, un dels millors dies de la setmana. I és que davant se'ns presenta un ampli cap de setmana per gaudir: passejar, fer manualitats, anar d'excursió o… veure una pel·lícula que ens arribi al cor.
Des de Válida sin barreras iniciem un cicle de recomanacions de cinema accessible durant unes setmanes. Us presentarem pel·lícules que tracten el tema de la inclusió, la superació i la discapacitat. Són films que desenvolupen una important tasca de sensibilització i normalització de les persones amb diversitat funcional, psíquica o sensorial, alhora que ens fan passar una estona entretinguda.

Comencem amb… Essència de Dona.

En aquest drama, Frank Slade (Al Pacino) és un geniut Coronel a la reserva de l'exèrcit nord-americà, retirat per la seva discapacitat visual (ceguesa). Durant el cap de setmana d'Acció de Gràcies el jove estudiant Charlie Simms (Chris O'Donnell) és contractat per la família de Slade, perquè es quedi a la seva casa, li serveixi de pigall i procuri que no begui molt. Però Frank té uns plans bastant diferents… Marxar a la gran ciutat de Nova York!

Essència de Dona compta amb un repartiment de luxe, entre ells Al Pacino, Chris O’Donnel, Gabrielle Anwar, James Rebhorn i Philip Seymour Hoffman, i és un remake de l'any 1992, d'un film italià del 1.974: Profumo di donna.

Val a dir que, Essència de Dona ha estat àmpliament reconeguda i guardonada:
1992. Oscar: Millor actor (Al Pacino). 4 nominacions
1992. 3 Globus d'Or: Millor pel·lícula drama, actor (Al Pacino) i guió. 4 nominacions
1992. Cercle de Crítics de Nova York: Nominada a Millor actor (Al Pacino)
1993. Nominada Premis BAFTA: Millor guió adaptat

157 minuts que prometen. Expliqueu-nos què us ha semblat, podeu escriure'ns aquí.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu