sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Divendres de cinema accessible: No em cridis, que no et veig

Crispetes, refrescs… A punt pel cap de setmana? Un divendres més, Válida sin barreras continua el seu cicle de recomanacions de cinema accessible. I és que, les pel·lícules que seleccionem tenen com a denominador comú la discapacitat, la superació, la força… ja sigui a través dels seus protagonistes o de la temàtica general.

Fa uns dies us presenàvem Essència de Dona i El meu Peu Esquerre… Avui, deixem les llàgrimes a un costat i anem a riure de valent amb “No em cridis, que no et veig”.

“No em cridis, que no et veig” és una divertida comèdia del 1989 en la qual els seus protagonistes tenen discapacitat. Wally és cec i Dave, sord. Els dos es converteixen en els principals sospitosos d'un assassinat que ocorre davant del seu lloc de premsa. Atents a les peripècies per provar la seva innocència ja que hauran d'ajudar-se mútuament: Wally prestarà les seves oïdes a Dave, i aquest els seus ulls a Wally.

Diversió assegurada en 103 minuts de film, dirigits per Arthur Hiller, i en els quals veurem en escena a Richard Pryor, Gene Wilder, Joan Serverance, Anthony Zerbe i Kevin Spacey.

Esperem que passeu una estona ben entretinguda. Bon cap de setmana!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu