sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Djokovic en cadira de rodes

Els amants del tennis i de l'esport gaudiran amb aquestes imatges del tennista Novak Djokovic, que aquests dies ha jugat un partit contra Dylan Alcott, un professional de l'esport de tennis adaptat. Durant l'exhibició, el serbi va decidir jugar assegut en una cadira de rodes per a estar en igualtat de condicions que el seu rival. Les seves paraules van ser contundents: “Aquest és l'entrenament més dur que he tingut”.

Djokovic, número 2 del món, va deixar clar l'alt nivell de Alcott, qui és campió de tennis adaptat en els jocs paralímpics de Riu 2016, en la categoria individual i la doble.

Alcott va néixer en el 1990 amb un tumor en la medul·la espinal, que van aconseguir extirpar per complet però el van deixar paraplègic per sempre. El seu primer partit assegut en una cadira de rodes va ser als 14 anys, i als 17 ja s'havia convertit en l'australià més jove a guanyar la medalla d'or en el tennis adaptat al seu país. Va ser a partir d'aquí quan ho van citar a representar Austràlia en els Jocs Paralímpics on va guanyar també, la medalla d'or. Això sí que és superar barreres!

Podeu veure el vídeo de la trobada de Djokovic en cadira de rodes i Dylan Alcott

https://www.youtube.com/watch?v=L98h-Sf51A4
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu