sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

¿Dónde estás?

Les noves innovacions en aplicacions per a mòbils estan ajudant a construir una nova societat sense barreres, més accessbile, fent-nos la vida més fàcil a tots.

És el cas de “Dónde estás?” una aplicació per a mòbils Android pensada per a localitzar malalts d’Alzheimer. Entre d’altres, permetrà que les persones que pateixen aquesta malaltia puguin demanar ajuda en el moment en què es trobin més desorientades, i que els cuidadors puguin comprovar el seu grau de desorientació a distància.

A més, l’aplicació facilita la situació geogràfica on es troba el pacient gràcies al sistema GPS del telèfon. Una informació que s’actualitza cada dos minuts fins que cuidador i malalt es troben.

“¿Dónde estás?” ha estat dissenyada per un jove estudiant de Batxillerat, Javier Iglesias. L’aplicació ha guanyat la VII edició dels Premis Acces Batxillerat, convocada per Fundación Salas para la Accesibilidad, amb l’objectiu de promoure un apropament entre els joves i el món de la discapacitat i l’accesibilitat.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu