sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Dones amb discapacitat, models de campanya de moda

Dones amb discapacitat són les models de la nova campanya publicitària de moda de la marca britànica Debenhams. D’aquesta manera, la companyia pretén “celebrar la diversitat”.

Entre les models, hi trobem Stefanie Reid, velocista paralímpica amputada d’una cama. Reid posa en dues imatges, en una porta un vaporós vestit blau marí i blanc, i a l’altra, un vestit de tires negre i blanc. A les imatges s’observa que du una sabata de taló en una cama, i a l’altra una fulla de fibra de carboni.

L’esportista de 28 anys, va perdre la seva cama dreta en un accident de vaixell quan només tenia 16 anys. Reid va guanyar la medalla de bronze en els 200 metres dames als Jocs Paralímpics de Pequín l’any 2008.

A la campanya també van participar-hi dones sexagenàries amb els cabells canosos y prominents escots, y dones amb corbes generoses en minúsculs biquinis.

Segons el director de comunicació de Debenhams, Ed Watson, “els nostres clients no tenen ni les mateixes formes ni la mateixa talla. Aquestes fotografies són un petit pas cap a l’evolució de les mentalitats per tal que la gent se senti millor amb el seu cos”.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu