sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Dos partits, dues victòries!

El nostre equip està imparable! El Válida sin barreras CB MIFAS va vencer al Promeses del CAI per 31-48, un resulat moltimportant ja que és la segona victoria en dos partits.

Us compartim el resum de la jornada de la mà d’Associació MIFAS:

“Segona victòria del Válida sin barreras CB MIFAS contra l’equip del Promesas del Cai, un equip jove reforçat amb un parell de veterans i en el que les màximes dificultats eren superar un viatge amb sortida de Girona a les 4.30h de la matinada per jugar directament en arribar i no malmetre gaire un ajustat pressupost. Segueixen les baixes en l’equip de Bermúdez i igual que a la primera jornada, només van poder viatjar 8 jugadors.

Tot i això, l’equip va superar uns minuts inicials amb dubtes (4-2) capgirant el marcador ràpidament fins acabar el primer quart amb un 8-15 gràcies a una bona pressió en defensa i a les ràpides transicions en atac.

El segon quart ha sigut un quart amb intercanvi de cistelles, en el que els gironins han pogut augmentar en 3 punts més la diferència en el marcador per anar-se’n al vestidor amb un còmode avantatge de 10 punts (18-28).

La segona part ha començat amb l’equip local pressionant més i més agressiu en defensa, fet que ha provocat algunes pèrdues en els gironins i que per un moment donava la sensació que el control del partit passava a mans dels jugadors del Cai. Tot i això el resultat del quart (9-8) pels “maños” no ha sigut suficient per ajustar el marcador de cara a l’últim quart. Tornant a pressionar a pista contrària i amb atacs una mica més llargs i controlats per protegir-se de les possibles pèrdues, els del MIFAS varen tancar el partit amb un (10-0) en els primers 6’ de l’últim quart. Un parcial de (4-12) deixava el marcador final en un (31-48), resultat molt important per que es la segona victòria de dos possibles i per que l’equip se està sobreposant a un inici de temporada que està sent molt complicat per culpa de les lesions.

La propera jornada (3a) el MIFAS descansa i la següent (4a) es desplaça a Gran Canaria (30/11/14) per jugar contra CB Sureste GC Santa Lucia de Las Palmas, un equip del que no tenim gaires referències però que esperem continuar amb la línia ascendent i que puguem recuperar algun dels lesionats per afrontar-lo.”

Ànims equip! Junts a favor de l’esport sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu