sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

EFICÀCIA I SEGURETAT DEMOSTRADES PER ALS NOSTRES CLIENTS DAVANT EL COVID-19

màximes garanties de salud davant el covid-19 a Válida sin barreras

Des que es va decretar el primer estat d'alarma al març a causa del COVID-19, el nostre equip tècnic i comercial adopta unes mesures de seguretat molt estrictes i extremant al màxim la higiene per a no contagiar ni ser contagiats.

Per això, continuem oferint servei amb les màximes garanties de seguretat, com hem fet fins ara. Estem seguint un protocol d'actuació per a no posar en risc la salut de cap dels nostres clients ni treballadors.

Els nostres serveis no suposen cap perill per als nostres usuaris, així ho demostren aquests mesos en què hem mantingut un servei actiu sense cap incident.

A més de seguir les estrictes mesures de seguretat, cada vegada que finalitzem qualsevol intervenció desinfectem tot això que pugui haver-se tocat per a no comprometre la salut de les persones.

Sabem que hi ha moltes persones que han de pujar i baixar les escales de la seva llar. L'accessibilitat és una necessitat que ha de garantir-se i que es tracta d'un factor essencial en el desenvolupament de les seves vides.

Som conscients que el col·lectiu més vulnerable davant el COVID-19 és el de les persones d'avançada edat o amb diversitat funcional. Per això, seguim aquestes mesures que garanteixen la seva seguretat i també la dels nostres treballadors.

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu