sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

El 21% de les persones amb discapacitat a la UE, en risc de la pobresa

La crisi econòmica ha impactat amb més força la qualitat de vida de les persones amb discapacitat en comparació a la població en general. Una de cada cinc persones amb discapacitat corre el risc de caure en la pobresa a la UE. Traduït en percentatges representa un 21,1%, davant del 14,6% dels que no pateixen cap tipus de diversitat funcional.

Així ho ha desvetllat un estudi del Consorci Europeu de Fundacions sobre Drets Humans i Discapacitat, després d’avaluar l’impacte de les polítiques d’austeritat a la UE sobre els drets de les persones amb discapacitat.

L’informe també reflexa com les persones amb discapacitat cada vegada experimenten més desigualtats en l’àmbit social i sanitari, i augura que en un futur pròxim els beneficis, programes i serveis es veuran afectats per les retallades.

Val a dir que la taxa d’atur entre les persones amb discapacitat ha augmentat d’un 42% a un 58% en el període 2008-2011.

Una situació difícil que exigeix força i adaptació. Un repte. Ho aconseguirem.

 

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu