sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

El 7 de maig, suma't al concert benèfic

El proper 7 de maig estàs convidat al concert organitzat per Comkedem per ajudar nens i joves amb discapacitat física. A l'esdeveniment, hi tocaran grups reconeguts com Gods of Rock Cover Band, banda liderada pel cantant de Döria, Joanna Roze i el grup Rostolls. El lloc escollit per a l'esdeveniment és l'Espai Jove La Fontana de Barcelona, un imponent edifici situat al centre de la capital, totalment rehabilitat i accessible.

Comkedem destinarà els recursos obtinguts a través de la venda d'entrades a accions d'inclusió social de nens amb discapacitat física. Si tens curiositat per l'esdeveniment o ja has decidit assistir-hi, pots comprar les teves entrades anticipades a Atrápalo per 6€ o a taquilla el mateix dia a 8€.

Comkedem i el seu paper social

Comkedem és una associació sense ànim de lucre dedicada a la promoció cultural i educativa. Tenen la seu a la ciutat de Barcelona i organitzen tot tipus d'activitats esportives i d'oci per a nens i joves amb discapacitat física de tota Catalunya. El seu objectiu és la participació en igualtat de tots i fomentar la sociabilitat d'aquest col·lectiu, per això organitza activitats inclusives obertes a persones amb i sense discapacitat (amics i germans). Amb concerts com aquest demostren que la inclusió real es pot aconseguir i, a més,  d'una manera atractiva i divertida.

Pots conèixer de més a prop aquesta associació entrant al seu web.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu