sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

El 80% de la discapacitat visual es pot evitar

El 80% del total mundial dels casos de ceguera o discapacitat visual causats per malalties relacionades amb l’edat poden prevenir-se realitzant una consulta cada dos anys després dels 40, i anualment després dels 50. Així ho afirma, Fabián Lerner, president de la Societat Argentina d’Oftalmologia.

El control periòdic ajuda a detectar malalties silencioses que si no es tracten a temps poden conduir a la ceguera.

Per exemple, la detecció precoç de la Degeneració Macular Relacionada amb l’Edat (DMRE) pot estabilitzar la malaltia i inclús millorar. D’altres malalties que han de controlar-se amb l’objectiu de prevenir la discapacitat visual són catarates, glaucoma i retinopatía diabètica.

Segons les últimes dades, en el món hi ha 285 milions de persones amb dèficit visual, de les quals 39 milions són cegues.

La pèrdua parcial o total de la vista pot tenir conseqüències en la vida del pacient, des de limitacions per a moure’s de manera autònoma, fins a dificultats psicosocials, laborals, familiars i cognitives.

Els experts són optimistes, i asseguren que en la majoria de casos les afeccions poden tractar-se gràcies als múltiples avenços terapèutics.

Ja teniu cita amb l’oftalmòleg?

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu