sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

El 80% de la gent gran que realitza teràpia millora la seva mobilitat

El 80% de la gent gran que viu a la residència Reig (La Garriga) i que han estat intervinguts terapèuticament han mantingut, i fins i tot millorat, la seva mobilitat.

Segons les responsables del centre, el moviment és essencial per a la salut de qualsevol persona, sobretot per a aquells que resideixen en centres geriàtrics ja que la immobilitat pot provocar disminució de la força i del to muscular, augment d'infeccions, problemes respiratoris o augment de l'osteoporosi, entre d’altres.

Per evitar aquests problemes és de vital importància assegurar als residents una mobilitat adequada i mantenir les postures correctes, sobretot, en el cas d'haver sofert caigudes o estar afectat per una deterioració funcional.

Per aconseguir el benestar total de la persona, és necessari l'exercici físic, i també altres factors com a socials, psicològics, emocionals i funcionals. Per exemple: realitzar activitats de grup incrementa els seus nivells de motivació i autoestima del resident.

Hi ha mil i una solucions per a viure una vida mòbil, una vida saludable. Som-hi! 😉

Válida Home, experts en cadires pujaescales i adaptació de banys per a les persones amb mobilitat reduïda, us ofereix aquesta informació.

Font: sendasenior

Foto: Residència Geriàtrica La Garriga

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu