sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

El 83% de les cases rurals de l'estat espanyol no estan adaptades per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda

Només el 17% de les cases rurals espanyoles estan adaptades per a les persones amb mobilitat reduïda i discapacitat, segons Tuscasasrurales.com.
Les comunitats amb més allotjaments rurals accessibles són Galícia i País Basc, que compten amb més d'un 35% de cases adaptades. Els segueixen Andalusia i Extremadura.

Els viatgers amb discapacitat o poca mobilitat que vulguin allotjar-se en allotjaments rurals adaptats ho tindran difícil a Canàries (només un 6,25% de cases rurals adaptades), La Rioja (un 8,06%), Astúries (10,55%) o Navarra (11%).

Si tenim en compte que a Espanya hi ha un total de 2,5 milions de persones registrades amb un grau de discapacitat superior al 33% (és a dir, un 5,51% sobre el total de la població espanyola), val la pena tenir en compte a aquest nombrós públic i considerar-ho com un potencial nínxol de mercat.

Adaptar els nostres hotels, restaurants i allotjaments per poder proporcionar una oferta turística per tots pot ser clau per diferenciar el nostre negoci de la competència.

Com podem adaptar la nostra casa rural?

Actualment existeix un ampli ventall de solucions tècniques per garantir l'accessibilitat en tots els punts de la casa.

És important començar pels accessos, tant a la casa rural com a les habitacions. Les cadires salvaescales, plataformes pujaescales o elevadors verticals poden adaptar-se a pràcticament qualsevol espai encara que es tracti d'una arquitectura complicada. A més, moltes d'aquestes solucions no requereixen obres o només una mínima intervenció, i són molt ràpides d'instal·lar.

Una vegada arribem a les habitacions o sales, un dels principals problemes amb què es troben les persones amb discapacitat o poca mobilitat és el bany. Solen ser espais molt petits, amb obstacles i una distribució dels sanitaris complicada, que dificulten la mobilitat en cadira de rodes. En aquest cas, s'haurà d'avaluar cadascun d'aquests elements i analitzar quin tipus de solucions garanteix la màxima accessibilitat i seguretat per a persones majors o amb mobilitat reduïda. A més, accedir a la dutxa pot solucionar-se substituint la banyera per un plat de dutxa arran de terra, a nivell 0,  actualment gaudeixen d'una gran varietat d'acabats perquè ens quedi bonic i funcional.

Cadires salvaescaleras, elevadors, ascensors, fins i tot muntacàrregues i muntaplats… Si teniu dubtes o necessiteu assessorament sobre accessibilitat i adaptacions, Válida sin barreras us ofereix assessorament personalitzat gratuït, via telefònica, virtual o presencial. Contacti'ns al Telèfon gratuït d'Atenció al Client: 900 414 000

 

Font: europapress

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu