sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

El Banc més solidari

Neix el Banc més solidari! Les persones que no utilitzin alguns estris com caminadors, cadires de rodes o d’altres ajudes tècniques podran cedir-les a aquesta nova iniciativa: el Banc d’Ajudes Tècniques de Reus. Un projecte que, a partir de gener, oferirà a les persones grans o amb problemes de mobilitat la opció d’adquirir material que permeti millorar la seva autonomia, com per exemple llits articulats, grues, croses, cadires de rodes… A més, el servei oferirà l’assessorament d’un terapeuta que ajudarà en les tasques d’adaptació a la llar.

D’aquesta manera, les persones grans que no vulguin anar a una residència, podran quedar-se a casa encara que tinguin una dependència important perquè disposaran del material necessari; per la seva banda, les persones cuidadores podran realitzar la seva feina d’una manera més còmoda i fàcil.

Els utensilis reutilitzats s’aconseguiran a través de tres vies: l’Ajuntament de Reus aprofitarà el material de l’antic hospital, també comprarà el que sigui necessari i, per últim, donarà l’oportunitat de fer donacions a través de la Fundació Pere Mata.

Així doncs, si hi ha alguna persona interessada en realizar alguna donació, pot contactar amb la Fundació Pere Mata: 977.300.442.

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu