sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

El Cinema Catalunya de Terrassa estrena una nova programació de pel·lícules accessibles

Cinema Catalunya de Terrassa estrena nova programació accessible

La pel·lícula The Party, de la directora britànica Sally Potter, va ser la que va estrenar aquesta nova programació de pel·lícules accessibles en aquest cinema de la ciutat de Terrassa. En aquest cas, la pel·lícula utilitza el sistema de autodescripción AudescMobile per a persones amb discapacitat visual. A més, continua una setmana més Ces’t la vie, un film nominat als Goya i també Petzi i la mar salada, projectada amb subtítols per fer-la accessible als nens amb dificultats auditives i per també potenciar la lectura.

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Terrassa vol continuar trencant barreres en tots els àmbits i, aquest any, amb especial interès en l'àmbit cultural, ja que estan duent a terme la campanya ‘la cultura trenca barreres’, tal com ha afirmat el regidor de Mitjans Audiovisuals i de Capacitats Diverses i Accessibilitat, Adrián Sánchez. Aquesta campanya es va iniciar en 2017 i es desenvoluparà durant tot el 2018.

Font: diarideladiscapacitat.cat / Font imatge: terrassaenlamira.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu