sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

El gosset amb discapacitat més veloç

Oscar Madison és el nom del protagonista de la comèdia “La extraña pareja”, tot i que també és el nom que li han posat al més veloç dels gossets amb discapacitat.

L’Oscar es mou amb una cadira de rodes que sosté les seves cames posteriors i s’ha fet famós gràcies a un video on se’l veu jugant amb altres gossos, i córrer tant o més ràpid que ells.

Segons informa la pàgina de Facebook d’Oscar Madison, el gosset va ser abandonat en un carrer de la Nova York i recollit pel servei d’animals. El seu destí inicial era l’eutanàsia, però la organització Urgent Death Row Dogs li va salvar la vida gràcies a un programa d’adopcions, que va permetre trobar una familia que se’n fes càrrec.

El seu propietari està molt orgullós de Madison, afirma que pot córrer més ràpid que cap altre gos. Ho comprobem? Endavant amb el video.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu