sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

El meu 1r. Màster Nacional de Pàdel en Cadira de Rodes

"Vaig arribar a Sevilla. Un tracte entranyable. Què dir de l'important que va ser per a mi poder participar en aquest Màster, on només poden competir els 14 millors jugadors del rànquing nacional, mes dos will Card (dos convidats). Tot un privilegi.

Tot i que vaig quedar en el lloc número 8, juntament amb el meu company Dani González, tots els partits van estar molt renyits. El primer d'ells el vàrem jugar el dissabte al matí. Només començar ens va tocar competir, ni més ni menys, que amb els guanyadors del Màster, l’Oscar Agea i el Rubén Castilla, aconseguint un resultat ajustat de 6-3 i 6-3 a favor seu.
El segon partit el vàrem disputar també el mateix dissabte, a les 16:00 de la tarda, finalitzant el partit amb el resultat de 7-5 i 6-4. Aquella mateixa nit vàrem sopar al Real Club Pineda, i d'allà a descansar a l'hotel per agafar forces per disputar el diumenge el tercer i últim partit, aconseguint un resultat de 7-6 i 6-0 on l’esforç del dia anterior es feia evidente.

Malgrat la dificultat de poder batre a rivals tan bons, va ser una bona experiència compartida amb companys de diferents ciutats de tota Espanya: Donosti, Toledo, Madrid, Huelva, Sevilla, Bilbao, Albacete i Cadis. M'agradaria agrair a l’Arturo Montes, organitzador del torneig, l'esforç realitzat perquè aquest Màster hagi estat una realitat i continuï essent-ho en properes edicions”.

Des de Válida sin barreras ens agrada seguir de ben a prop vivències com les que ens relata el Luis Peinado, que demostren com l’esforç en l’esport esdevé tot un exemple de superació personal.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu