sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

El mitjà de transport més accesible és...

El tren es converteix en el mitjà de transport més accesible. Així ho confirma l’estudi de l’Observatorio de la Accesibilidad Universal en el Transporte Interurbano en España 2012 realitzat per Fundación ONCE. Per arribar a aquesta conclusió, s'ha tingut en compte els criteris DALCO, és a dir: deambulació, aprehensió, localització i comunicació

El document valora el “gran avenç” i la modernització que ha desenvolupat aquest tipus de transport en els últims anys, com la introducció de millores en accessibilitat i la major facilitat per a desplaçar-se pel vehicle. També destaca el millor servei de localització, que permet a les persones amb discapacitat situar-se a les andantes o ubicar-se gràcies a una bona senyalització.

La resta de mitjans de transport no treuen bona nota en accessibilitat. Per una banda, l’autobús presenta problemes de mobilitat ja que no disposa de plataformes elevadores. Per l’altra, l’avió limita el nombre d’ocupants amb discapacitat i és difícil garantir l’accessibilitat en el moment d’embarcament o desembarcament.

On suspenen tots els mitjans de transport és en el servei on-line: les seves webs i aplicacions tenenproblemes d’accessibilitat.

Vosaltres què n'opineu, és el tren el mitjà de transport que millor s’adapta a les persones amb discapacitat?

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu