sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

El nostre petit gra de sorra per l'ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica)

L'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) és una malaltia neurodegenerativa que afecta a les neurones motores del cervell, tronc encefàlic i medul·la espinal, que són les cèl·lules encarregades de transmetre l'ordre de moviment voluntària del cervell als músculs.

Avui dia aquesta malaltia no té cura i no disposa encara de cap tractament que permeti parar el procés degeneratiu de l'ELA.

L'ELA afecta principalment a persones de 40 i 70 anys d'edat però també pot afectar persones més joves o a persones d'edat més avançada. L'ELA és considerada una malaltia minoritària o estranya, atès que el nombre de persones que la pateixen està entre 6-8 perosnas /100.000 habitants.

L'esperança per a la seva cura recau en les investigacions. En els últims anys s'han produït avanços importants en el reconeixement de la malaltia i s'ha incrementat el nom d'assajos clínics dirigits a trobar nous fàrmacs i tractaments efectius. Actualment científics i clínics de tot el món estan treballant en diferents vies i estratègiques per a aconseguir un objectiu comú: “Vèncer a l'ELA”.

Válida sin barreras agraeix tot l'esforç que fa la Fundació Miquel Valls quant a suport i atenció especialitzada a les persones afectades d'ELA i famílies. Així mateix, avui, Dia Mundial de l'ELA, volem donar una forta abraçada a les persones afectades, familiars i amics, i donem les gràcies a totes aquestes entitats que lluiten dia a dia per posar fi a aquesta malaltia.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu