sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

El nostre post el dediquem a Stephen Hawking

Stephen Hawking discapacitat

Stephen Hawking ens deixa als seus 76 anys, però també ens deixa tot el seu llegat científic sobre el que existia abans de l'aparició de l'Univers, el Big Bang i els forats negres.

Considerat com un dels científics més influents des d'Albert Einstein, el seu coratge també resideix en com va fer front a l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), malaltia degenerativa que patia i que el va deixar en una cadira de rodes que controlava amb el moviment de cap i ulls. La seva discapacitat física no li va impedir seguir treballant en les seves teories i en la seva difusió per mitjà de llibres i esdeveniments públics. Hawking va aconseguir que la seva discapacitat es convertís en una de les claus de la seva obra científica i en tot un exemple de superació personal.

Font: BBC
Font fotografia: Europa Press

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu