sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

El One World Trace Center estrena ascensors amb vistes al passat

El passat mes de novembre es va inaugurar el One World Trace Center, el primer edifici d’una sèrie de gratacels imponents situats al voltant dels ciments de les antigues Torres Bessones. Finalitzaven així més de 10 anys d’obres d0un projecte no exempt de polèmiques, contratemps i sobretot de grans xifres: 3.900 milions de dòlars en d’obres, 541 metres d’altitud, 94 plantes d’oficines i 73 ascensors.

Des de la seva inauguració, el One Word Trade Center no ha deixat de sorprendre a experts i curiosos. Una de les últimes novetats es l’original projecció en 3D de cinc dels seus elevadors que pugen fins al punt més alt de l’edifici. Des del moment en que es tanquen les portes a la planta baixa fins la seva elevació fins l’última planta –concretament, la 102- l’ascensor triga 42 segons. Durant el trajecte, en els panells interiors de l’ascensor es projecta una espectacular projecció de l’evolució de Manhattan, des del 1600 fins l’actualitat. L’experiència és 100% immersiva.

Aquest projecte es situa dins d’una de les principals funcions de l’edifici: ser un observatori de referencia. Dins d’aquesta línia, el pròxim dia 29 de maig s’obrirà al públic el One World Observatory, un espai on els usuaris podran experimentar l’evolució i transformació de la capital nord-americana. La activitat està adaptada per ser totalment accessible, s’ha traduït a diferents idiomes i té un preu de sortida de 26 dólars.  

Font: https://oneworldobservatory.com/

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu