sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

El sexe per a les persones amb discapacitat arriba a Girona

La I Jornada sobre “Sexualitat en diversitat funcional: La figura de l'acompanyant íntim i eròtic” va ser tot un èxit. Persones amb discapacitat, familiars, cuidadors, professionals i estudiants… En total gairebé 140 persones es van acostar a la Biblioteca Carles Rahola de Girona per informar-se d'un tema que a dia d'avui encara és tabú.

La ponència va anar a càrrec de Francesc Granja, coach i president de Tandem Team i María Clemente, psicòloga i gerent de Tandem Team .

És la primera vegada que s'organitza una jornada per tractar aquest tema, i l'objectiu es va complir amb escreix: es va oferir informació i assessorament tant als professionals del sector com als usuaris, amb o sense discapacitat física, psíquica o mental.

Durant la ponència també es va incidir en la figura de l'assistent sexual. Aquesta professió no està regulada però tampoc prohibida. En molts casos, aquesta figura suposa l'única via per accedir a la sexualitat de les persones amb discapacitat.

La xerrada també va significar crear un espai on compartir dubtes sobre aquest tema i per exemple es va debatre sobre el paper dels professionals sociosanitaris en l'acompanyament de les persones amb discapacitat física, o què diu la li i en què consisteix l'acompanyament íntim.

Aquesta jornada va ser organitzada per Grup Mifas i Tandem Team. Fantàstica iniciativa companys i moltes gràcies per l'esforç de trencar barreres!

 

Font: mifas.cat

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu