sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

El substitut de la cadira de rodes... ¡A Toledo!

Desplaçar-se, asseure's, aixecar-se o pujar i baixar escales. El nou disseny del projecte Exolegs (cames d'exosquelet per a persones grans) permetrà en un futur que les persones amb algun tipus d'atròfia muscular o paraplègia es puguin moure.

Es tracta del primer pas cap a un dispositiu estàndard que permetrà realitzar moviments en 3 dimensions i, fins i tot, practicar esports com l'esquí o el tai-txí.

Els dissenyadors són investigadors del grup de Neurotecnologia, Control i Robòtica (Neurocor) de la Universitat Politècnica de Cartagena (UPCT), juntament amb investigadors de Suècia, Regne Unit, Suïssa i Alemanya.

Carlos Alberto Díaz, investigador de Neurocor afirma que amb aquest prototip es millorarà la mobilitat de les persones grans que actualment utilitzen bastó o crosses, i els beneficis per a la salut seran molt superiors respecte als que ofereix la cadira de rodes.

La UPCT provarà el prototip a l'Hospital Nacional de Paraplègics de Toledo i també en una residència de persones grans de San José i Sant Enrique, a Cieza (Múrcia).

 

Cada vegada més a prop d’un món sense barreres!

Font: http://www.rtve.es/noticias/20150217/muestran-prototipo-exoesqueleto-sustituira-sillas-ruedas/1100281.shtml

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu