sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

El Válida sin barreras C.B. MIFAS cau davant del Joventut de Badalona 22 a 90

Aquest cap de setmana, el nostre equip de bàsquet en cadira de rodes, el Vàlida sin barreras C.B. MIFAS, ha disputat un dels partits més difícils de la temporada contra el Joventut de Badalona. Va perdre 22 a 90 davant de l’equip capdavanter de la categoria i màxim favorit per aconseguir l'ascens a primera divisió d'honor aquesta temporada.
No obstant això, el partit va començar molt igualat, amb un Válida sin barreras C.B. MIFAS molt concentrat en defensa, ràpid en el joc i amb criteri en l'atac.

La diferència entre tots dos equips es va anar ampliant progressivament a mesura que passaven els minuts i, malgrat l'esforç dels nostres jugadors, el bon joc dels de Badalona va consolidar el resultat al seu favor.

La propera cita serà el diumenge 2 de febrer a les 12h en el Pavelló de Girona Fontajau. Serà l'últim partit de la lliga nacional a casa contra el Regal Barça Uneixes de St. Feliu de Llobregat.

Coincidint amb aquest important partit, Válida sin barreras presentarà oficialment a Girona una de les seves solucions per a la mobilitat i l'accessibilitat més revolucionàries: Genny! Es tracta d'una cadira de rodes gens convencional, que funciona amb tecnologia Segway, i que permet una total llibertat de moviments i desplaçaments per tot tipus de terrenys: platja, camins de sorra, i, fins i tot, neu!

Veniu a animar al nostre equip i a conèixer a Genny! L'entrada és gratuïta.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu