sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

El Válida sin barreras C.B. Mifas perd davant el Sant Nicolau 24 a 48

L’equip de bàsquet sobre rodes Válida sin barreras C.B. Mifas va perdre aquest cap de setmana contra el Sant Nicolau, amb uns resultats de 24 a 48 a favor de l’equip visitant.

No obstant, la diferència en el marcador va ser menor que en el partit de la primera volta i les sensacions que es van respirar a la pista van ser molt diferents. Aquesta vegada, el Sant Nicolau no va aconseguir dominar el patit com ho va fer a Sabadell, i el Válida sin Barreras C.B. Mifas va tenir molts bons moments de joc. El nostre equip treballarà per a millorar en dos aspectes fonamentals: el tir a cistella i les pilotes perdudes.

Us emplacem a tots a gaudir de l’esport adaptat. La nova cita és el 12 de gener al pavelló de Fontajau, Girona, on el Válida sin barreras C.B. Mifas s’enfrontarà als Rangers de València.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu