sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

El Valida sin barreras CB MIFAS en la Final Four

Esport inclusiu equipo de básquet en cadira de rodes

A VALIDA® estem al costat de l'esport inclusiu, per aquesta raó, abanderem a l'equip de bàsquet en cadira de rodes Valida sin Barreras – CB MIFAS. Aquest cap de setmana serà important per a l'equip, perquè es disputen els partits finals de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes.

El diumenge al matí, en el pavelló de Fontajau, l'equip de MIFAS jugarà contra el CE – Costa Daurada per intentar arribar a la Gran Final, que es disputarà aquesta mateixa tarda. L’Escola AFA i Màsters són els altres dos equips que han aconseguit arribar a la tan desitjada cita esportiva.

Estan en joc les quatre primeres posicions de la Lliga, així que s'espera un gran espectacle del bàsquet. Com sempre, en VALIDA® animem a tothom a gaudir i a participar en i amb l'esport inclusiu.

Estem segurs que l'equip Valida sin Barreras – CB MIFAS donarà el millor de si per a aconseguir la millor classificació. Endavant equip!

 

Programa Final Four:

10:00h: Escola – AFA contra els Màsters

12:00h: Valida sense barreres CB MIFAS contra CE Costa Daurada

16:30h: Partit per a la tercera i la quarta posició.

18:15h: Gran Final

 

Entrada gratuïta. Aforament limitat.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu