sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

El Válida sin barreras CB MIFAS, líder de grup

Esforç, constància i superació. Tres grans valors amb els que ahir va jugar el Valida sin barreras CB MIFAS. Aquest cop, el rival era el UNES UNIÓ ESPORTIVA, qui va demostrar tenir un major encert durant la primera part del partit. Tot i així, el Válida sin barreras CB MIFAS va anar recuperant poc a poc i va demostrar una tenacitat implacable, sobretot en la tercera part del partit. Al acabar la jornada ja havien marcat 61 punts front els 21 del UNES. Tot un exemple d’autosuperació.

Però la victòria no va ser l’única sorpresa que ens va deixar l’equip gironí. Ahir vam veure jugar el pivot Ángel Colom, qui va tornar a la pista després de dos anys de descans i va demostrar un gran domini de joc.

Amb el seu bon joc i una gran treball en equip, el Válida sin barreras CB MIFAS se manté com a líder en la segona volta en la Lliga Catalana de bàsquet. A l’espera està ara del seu pròxim partit, aquest cop contra el CE BCR CEM, el pròxim dia 10 de maig a les 12h. la trobada tindrà lloc, un cop més, a casa; en el pavelló de Fontajau (Girona).   

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu