sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

ELA s'escriu amb “L” de LLUITA

ela accessibilitat

La d'avui és una data plagada d'actes per donar una major visibilitat a aquesta patologia, també coneguda com a malaltia de Lou Gehrig. Es tracta d'una malaltia silenciosa que provoca una degeneració progressiva de tots els músculs del cos, fins a la paràlisi total. És la degeneració de les neurones motores la que fa que la capacitat del cervell per iniciar i controlar el moviment muscular es perdi. És una malaltia que en l'actualitat no té causa ni cura coneguda però que compta amb el suport de cada vegada més persones i entitats, i amb una recerca incessant per donar amb la solució.

Per sort, en els últims anys s'han produït importants avanços en el coneixement de la malaltia i s'ha incrementat el nombre en assajos clínics orientats a trobar nous fàrmacs i tractaments efectius. Actualment científics i clínics de tot el món estan treballant en diferents vies i estratègiques per aconseguir un objectiu comú: vèncer a l'ELA.

Des de Váida sin barreras (col·laboradors amb la Fundació Miquel Valls) volem aportar el nostre granet de sorra i oferir tot el nostre suport i estima als afectats d'ELA i a les seves famílies.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu