sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Elevador vertical AGILE, una nova solució en accessibilitat

elevador vertical agile salvaescales

Válida sin barreras presenta una de les solucions en accessibilitat més versàtils a l’hora de salvar les distancies entre diferents pisos: l’elevador vertical AGILE. Es tracta d’un elevador que funciona amb bomba de buit, un sistema molt similar al que utilitzen els supermercats per transportar les càpsules amb els diners. Això permet suprimir politges, sense cables ni pistons; reduint així el seu nivell de manteniment.

Entre les seves principals avantatges, l’elevador vertical AGILE destaca per la seva gran capacitat d’adaptació. No requereix de fosso ni sala de màquines. Això li permet instal·lar-se en espais fins ara impensables, com dins d’un dúplex, sense necessitat de modificar l’estructura de l’edifici. Únicament requereix d’un forat de 75 cm. per poder passar. A més, tant el xassís com la cabina estan elaborats amb materials composites, el que garanteix la seva lleugeresa però alhora la seva gran resistència i duresa. I tot sense renunciar a la seguretat ni el disseny: gran número d’acabats, cabina panoràmica 360 graus i il·luminació automàtica.

L’elevador vertical AGILE s’alimenta amb corrent elèctrica convencional i compta amb un sistema d’estalvi energètic intel·ligent, sumant així un plus en ecologia. Fa servir la gravetat per baixa i es para en el nivell exacte del pis.

En resum, aquest elevador vertical suposa un gran avenç respecte els elevadors tradicionals, amb l’únic handicap que les seves dimensions no permeten la entrada d’una cadira de rodes. Tot i així, permet el transport de persones amb total seguretat, amb un límit de  capacitat de 238 kg

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu