sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Elevadors: a espais reduïts, grans solucions!

Si necessitem desplaçar-nos d'una planta a una altra, però el nostre habitatge és petit i no ens permet instal·lar-hi un ascensor convencional, potser és moment de valorar una de les millors solucions que actualment existeixen al mercat quant a transport vertical: AGILE.

Quan AGILE es converteix en la millor opció en elevació?

  • Quan disposem de poc espai. Aquest elevador pot instal·lar-se fins i tot en espais de 75cm, i no requereix fossat ni sala de màquines. Menys és més!
  • Quan ens importa l'estètica i el disseny. La cabina d’AGILE és cilíndrica i panoràmica a 360 graus. Permet personalitzar els acabats al nostre gust i, a més, no necessita ni cables, ni corrioles, ni pistons… Màgia? No! Simplement és el resultat d'intentar fer la vida més fàcil, i per què no, també bonica, a les persones.
  • Quan volem estalviar. Aquesta solució vertical funciona amb una presa de corrent convencional, i disposa d'un sistema d'estalvi intel·ligent. El descens es realitza usant la força de la gravetat. Val la pena dir que és l'equip que requereix menys manteniment del mercat  i, a la llarga, això significa menys costos.
  • Quan disposem de poc temps i no tenim ganes d’ “enrenou” a casa. La instal·lació d'aquest elevador es realitza de manera ràpida, neta i senzilla. La cabina està elaborada amb materials composites, que es caracteritzen per ser lleugers alhora que resistents.
  • Quan ens preocupa la seguretat. És l'opció més segura i la que garanteix menys atrapaments. Val a dir que disposa d'un telèfon de cabina, il·luminació automàtica i ventilació per a més tranquil·litat.
  • També per a cadira de rodes! Si apreciem totes les qualitats anteriors d'aquest elevador però necessitaríem accedir-hi en cadira de rodes, existeix una versió superior d’AGILE que ens permet una entrada de 80cm a l'elevador. L’espai necessari per a instal·lar aquest model és de 130cm.

Ah, i un últim consell: demana sempre assessorament expert i que l'empresa seleccionada pugui oferir-te un bon servei postvenda.

Per a més informació consulta'ns al nostre telèfon gratuït d'atenció al client: 900 414 000. Sense cap compromís.

Invertir en accessibilitat és invertir en qualitat de vida!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu