sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Elevadors: a espais reduïts, grans solucions!

Si necessitem desplaçar-nos d'una planta a una altra, però el nostre habitatge és petit i no ens permet instal·lar-hi un ascensor convencional, potser és moment de valorar una de les millors solucions que actualment existeixen al mercat quant a transport vertical: AGILE.

Quan AGILE es converteix en la millor opció en elevació?

  • Quan disposem de poc espai. Aquest elevador pot instal·lar-se fins i tot en espais de 75cm, i no requereix fossat ni sala de màquines. Menys és més!
  • Quan ens importa l'estètica i el disseny. La cabina d’AGILE és cilíndrica i panoràmica a 360 graus. Permet personalitzar els acabats al nostre gust i, a més, no necessita ni cables, ni corrioles, ni pistons… Màgia? No! Simplement és el resultat d'intentar fer la vida més fàcil, i per què no, també bonica, a les persones.
  • Quan volem estalviar. Aquesta solució vertical funciona amb una presa de corrent convencional, i disposa d'un sistema d'estalvi intel·ligent. El descens es realitza usant la força de la gravetat. Val la pena dir que és l'equip que requereix menys manteniment del mercat  i, a la llarga, això significa menys costos.
  • Quan disposem de poc temps i no tenim ganes d’ “enrenou” a casa. La instal·lació d'aquest elevador es realitza de manera ràpida, neta i senzilla. La cabina està elaborada amb materials composites, que es caracteritzen per ser lleugers alhora que resistents.
  • Quan ens preocupa la seguretat. És l'opció més segura i la que garanteix menys atrapaments. Val a dir que disposa d'un telèfon de cabina, il·luminació automàtica i ventilació per a més tranquil·litat.
  • També per a cadira de rodes! Si apreciem totes les qualitats anteriors d'aquest elevador però necessitaríem accedir-hi en cadira de rodes, existeix una versió superior d’AGILE que ens permet una entrada de 80cm a l'elevador. L’espai necessari per a instal·lar aquest model és de 130cm.

Ah, i un últim consell: demana sempre assessorament expert i que l'empresa seleccionada pugui oferir-te un bon servei postvenda.

Per a més informació consulta'ns al nostre telèfon gratuït d'atenció al client: 900 414 000. Sense cap compromís.

Invertir en accessibilitat és invertir en qualitat de vida!

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu