sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Elliq, el nou robot per a fer companyia i donar conversa a la gent gran

Imagineu-vos en el menjador de la vostra llar, una mica avorrits després d'estar moltes hores veient la televisió, què podeu fer? Tranquils perquè Elliq té un munt d'idees i suggeriments.

Elliq és un nou robot, adaptable i accessible, pensat per fer companyia i donar conversa a la gent gran. I és que, el 50% de les dones de més de 75 anys viuen soles, i el 90% de la gent gran prefereix envellir a les seves pròpies cases.

Elliq té capacitat per poder suggerir activitats i animar l'usuari a realitzar-les. Les activitats poden ser d'allò més variades, des de veure una xerrada TED a fer una passejada.

El robot també permet ser usat per accedir a les últimes notícies, per escoltar música o altres temes d'interès.

És un invent molt recent del que de moment no se'n saben més detalls, com el preu o la data de llançament. Mentre, us deixem amb el vídeo de presentació de Elliq. Veure vídeo aquí.

Què us sembla?

Nosaltres trobem fantàstica aquesta idea per envellir d'una manera vàlida i sense barreres.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu