sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Els 100km més solidaris!

Un any més, Válida sin barreras, fidel a la seva política de responsabilitat corporativa s'ha calçat les esportives per recolzar de nou l'Oxfam Intermón Trailwalker, i ha patrocinat un dels equips participants, Llar Activa, de la Fundació Torres Falguera de Terrassa.

En Manu, en Raül, en Joan Carles i la Sílvia van recórrer amb il·lusió i esforç els 100km de Via Verda que van des d'Olot fins a Sant Feliu de Guíxols amb el suport i els ànims de l’Àlex i en David. Van aconseguir realitzar el recorregut en 16 hores, 3 menys que l'any passat, amb els últims 18km amb pluja i vent que els ho van posar ben difícil.

Felicitats campions, vau aconseguir situar-vos en una molt bona posición: 39ª. de 365 equips inscrits. I, els més important, amb aquest esdeveniment es van recaptar donatius per a realitzar més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització a més de 40 països.

La propera cita de l'Oxfam Intermón Trailwalker? A Madrid, el proper 5 de maig, des de Valle Lozoya fins a Sierra Guadarrama.

Podeu veure les fotos aquí: http://on.fb.me/1iviZwL

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu