sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Els espanyols majors de 50 anys tenen una preocupació.

Quin és la principal preocupació dels espanyols a partir dels 50 anys? 

Segons un estudi elaborat per Nielsen i Sanofi Pasteur MSD, realitzat a més de mil ciutadans d'entre 50 i 80 anys, la meitat (53%) afirma que allò que els preocupa més és el seu estat de salut i fins a un 68% diu témer la pèrdua d'autonomia i el risc de necessitar cures constants.
I és que, la pèrdua d'autonomia és bastant important pel 92% dels enquestats, per sobre de la pèrdua de mobilitat (91%), de memòria (88%) o el temor a una malaltia que causi dolor (87%).
Si bé existeixen molts factors intrínsecs a la persona que són inevitables i que disminueixen la independència de les persones a mesura que es fan grans, també és important destacar que existeixen multitud de solucions per prevenir i/o pal·liar la situació i que fan la vida més fàcil.

Una manera de no perdre l'autonomia en la llar la trobem en les solucions salvaescales: cadires i plataformes, *subescaleras, elevadors… D'aquesta manera, podem desplaçar-nos per les diferents habitacions i patis de la nostra casa i realitzar les nostres tasques quotidianes de manera autónoma, com estem acostumats.

L'any 2050, està previst que Espanya sigui el 3r. país més envellit del món. Amb l’objectiu d'envellir de manera saludable i gaudir d'una bona qualitat de vida, els experts recomanen cuidar l'alimentació, abandonar el consum d'alcohol i tabac, estimular la capacitat cognitiva a través de la lectura o la participació a tallers, i no deixar de banda l'activitat física. 

Una vida autònoma i saludable és possible. Cuidem-nos!

Válida Home, especialista en cadires salvaescales i adaptació de banys per a la llar, us ofereix aquesta informació.

Font: Europa Press.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu