sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Els superherois són nens i van en cadira de rodes

De petits, moltes vegades hem somiat amb ser astronautes, pirates, princeses o Superman. La imaginació i les disfresses feien possible que les nostres il·lusions es convertissin en realitat. Desafortunadament, no tots els nens podien complir els seus somnis, especialment aquells que anaven en cadira de rodes

Avui les coses han canviat, i gràcies a Magic Wheelchair, una organització mundial sense ànim de lucre, els nens i nenes en cadira de rodes poden customizar la seva cadira amb vestits completament personalitzats. I és que la il·lusió no té fronteres ni límits la imaginació. Aquestes disfresses personalitzades es converteixen en una “cura pel dia” que permet alliberar als nens del fet de desplaçar-se en cadira de rodes.

Cal esmentar que la personalització de les disfresses és increïble fins a límits inimaginaris i amb dissenys hiper-realistes.

Els fundadors de l'organització Magic Wheelchair són Ryan i Llana Weimer, pares de cinc fills, dels quals tres van néixer amb atròfia muscular espinal i la vida de la qual va lligada a la cadira de rodes. L'origen d'aquesta organització es remunta a Halloween, quan Ryan fabricava els millors vestits per als seus fills, fent-se cada vegada més populars. Això va fer que comencés a rebre quantitats i quantitats de sol·licituds de pares de tot el món, amb l'objectiu de brindar d'una mica de “màgia” a les cadires de rodes dels seus fills.

Válida sin barreras es suma emocionalment a aquesta iniciativa i a totes aquelles activitats que puguin despertar un somriure en els més petits.

Font: Europapress.es

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu