sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Els temors de la tercera edat

A més, aquest col·lectiu considera que l'accessibilitat de la seva llar no és la correcta i que haurien de fer adaptacions per poder moure's amb major llibertat i facilitat. 
Aquests són només alguns de les dades que hem extret del primer Estudi sobre qualitat de vida percebuda realitzat per l'Institut de Biomecànica (*IBV) en tota Espanya, a més de 6.400 persones a les quals se'ls ha realitzat un qüestionari amb 29 preguntes sobre la percepció que les persones tenim de la nostra pròpia qualitat de vida: salut, condició física, relacions interpersonals, rendiment en el treball, temps lliure i alimentació. 
I és que el percentatge de persones que considera que la seva qualitat de vida és bona o molt bona es redueix clarament amb l'edat, ja que és molt bona pel 80% dels menors de 15 anys i pel 73% dels joves entre 16 i 29 anys, mentre que entre els 45 i 64 anys baixa al 70,2% dels enquestats i en els majors de 65 anys fins al 62,4%.
Si la població adulta destaca com a principal amenaça per a la qualitat de vida l'estrès, la tercera edat apunta la qualitat del somni, la necessitat de conèixer gent nova i de divertir-se més. I a això cal afegir-li les dificultats econòmiques i el retard en les ajudes de la llei de dependència. El 54 % dels beneficiaris d'aquestes subvencions, són persones majors de 80 anys amb alguna discapacitat. 

Més informació: Institut de Biomecànica
96 387 91 60 /  638 12 94 32 
[email protected]

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu