sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

En Marxa per la Paràlisi Cerebral!

Traieu les bambes de l'armari, escalfeu bé els músculs, comenceu a activar-vos després de les vacances… Perquè el diumenge 2 d'octubre teniu una cita! Us esperem a tots a la 6ª edició de la carrera “EN MARXA PER LA PARÀLISI CEREBRAL”.

QUÈ ÉS “EN MARXA PER LA PARÀLISI CEREBRAL”?
És una cursa solidària a favor de les persones amb paràlisi cerebral i etiologies similars. La carrera té 2 recorreguts. Un de 5km i una altra de 1km. Se surt a les 9,30h per la de 5km i a les 10.15h per la de 1km, tant la sortida com l'arribada és al barri de “Els Corts” de Barcelona (Av. Sant Ramón Nonat, núm. 15).

QUI POT PARTICIPARHI?
Tothom! És una carrera oberta a tota la societat. No hi faltaran el sector sanitari, el social, les institucions catalanes i les persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats, també els seus amics i familiars.

QUIN ÉS L'OBJECTIU DE LA CURSA?
Primer, fer un homenatge als herois quotidians que conviuen amb la paràlisi cerebral i altres discapacitats i emfasitzar en la seva lluita del dia a dia.
Segon, reconèixer la tasca i trajectòria de les persones i entitats que treballen per millorar la qualitat de vida d'aquest col·lectiu.
Tercer, sensibilitzar a la societat de la vida i realitat de les persones amb discapacitat, i demostrar-los les seves moltes capacitats.

FA FALTA INSCRIURE'M?
Sí, podeu inscriure-us en la cursa a través de:

Recordeu de conservar el comprovant de pagament i el DNI, els haureu de presentar el dia de la carrera.

PREUS INSCRIPCIÓ
El preu d'inscripció és simbòlic:

  • Nens i joves (menors d'edat): 2 euros
  • Persones amb discapacitat: 2 euros
  • La resta de públic: 4 euros

Val la pena dir que el preu inclou una samarreta tècnica oficial de regal i una bossa.

RECOLLIDA DE DORSALS I SAMARRETA
Es pot recollir el dorsal i la samarreta a la Plaça Central del Centre Comercial Pedralbes Centre, situat en l'Avinguda Diagonal 609 (Barcelona). Serà imprescindible presentar el comprovant de pagament i el DNI. Horaris: Divendres 30/09/16: 10h-14h i 16h-20h. Dissabte 1/10/2016: 10h-13h.

Si residiu fora de Barcelona, podeu recollir-los el mateix dia de la carrera. De 8 a 9,15h per al recorregut de 5km i de 9.15h a 10h pels del recorregut de 1km.

DONATIUS
Si voleu col·laborar amb la causa però no podeu assistir a la cursa podeu fer un donatiu al següent número de compte ES47 2100-0203-71-0200881638

VÁLIDA SIN BARRERAS i FEPCCAT
Válida sin barreras, molt afí als valors de l'organitzadora de la carrera FEPCCAT (Federació Catalana d’Entitats de Paràlisis Cerebral i Etiologies similars), ha decidit patrocinar aquest esdeveniment.
La superació, les ganes de viure, els petits gestos de grans persones… ens posen en marxa. En marxa per la Paràlisi Cerebral!

Us hi esperem!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu