sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Escala l’elevador més alt del món

El francès Jean-Michel Casanova no té por. Ni límits. Ni tan sols barreres. I és que afegeix una altra fita a la seva biografia: escalar Bailong, l’elevador a l’aire lliure més alt del món amb 326 metres, situat a la provincia xinesa de Hunan.

Des d'allà dalt, Casanova va poder gaudir del maravellós entorn catalogat Patrimoni de la Humanitat; un merescut premi a aquest repte en el qual va desafiar la seva vida. I és que, per si escalar l’elevador més alt del món no fos suficientment difícil, va realitzar l’ascens sense cap tipus de protecció ni sistema de seguretat, només amb uns capacitadors, una samarreta-armilla i uns pantalons.

Va trigar 68 minuts i 26 segons en aconseguir el seu objectiu.

No hi ha elevador que se li resisteixi, ni torre, ni pont... El francès ja és tot un professional en aquest tipus de fites. Al 1989 va escalar la torre Eiffel de París, també sense arnés de seguretat, i el pont de Brooklyn de Nova York, vestit d’Home Aranya.

El cel? No està tan lluny... ;)

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu