sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Escriure missatges de text amb la mirada

El Mobile World Congress deixa al seu pas una infinitat de novetats. Entre elles, les d'una empresa donostiarra que ha presentat un nou sistema de control de dispositius mòbils gràcies a una webcam i al moviment dels ulls.

Així doncs, els usuaris ja poden twittejar des d'una tablet o smartphone tan sols amb la mirada, o fins i tot escriure missatges de text. Però anem una mica més enllà, la mateixa empresa, ha desenvolupat un sistema informàtic que permet controlar un ordinador, de manera precisa i senzilla, també amb el moviment ocular.

Aquesta tecnologia que ara es presenta com a novetat, en realitat ja es va començar a comercialitzar al 2013 amb una gran acceptació en l'àmbit de la discapacitat. Les persones amb Esclerosi Lateral Amiotrófica, paràlisi, dany cerebral, tetraplègia… s'estan beneficiant de poder ser més autònomes utilitzant un ordinador o comunicant-se amb els telèfons intel·ligents o tablets.

Aquest invent inclusiu ho és en totes les seves facetes, ja que no només aporta avantatges a les persones amb discapacitat sinó a la població en general. Pot ser especialment útil per a aquelles persones amb les mans ocupades, com per exemple operaris, dependents,…etc., i que amb només una mirada seran molt més eficients en els seus llocs.

Font: discapnet.es

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu