sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Espanya aprova l’únic tractament per a l’Atrofia Muscular Espinal

La ministra de Sanitat s’ha reunit amb la Fundació Atrofia Muscular Espinal per exposar-los la resolució per la qual Espanya es converteix en un dels primers països a aprovar l’únic tractament disponible per tractar la malaltia.

El medicament estarà disponible a partir de l’1 de març, essent Espanya, juntament amb Itàlia, un dels primers països d’Europa en incloure aquest fàrmac al mercat. Com ha confirmat la Comissió Interministerial de Preus dels Medicaments, aquest tractament serà finançat dins el Sistema Nacional de Salut.

Durant la reunió, la ministra ha assenyalat que pel Govern és una prioritat incorporar els medicaments més innovadors a l’abast de tots els ciutadans per així garantir la sostenibilitat de l’Estat del Benestar.

Amb aquest medicament, el Ministeri de Sanitat ha posat en marxa el nou model per a l’abordatge del tractament de malalties ultra rares amb elevat impacte econòmic i sanitari que ja va ser anunciat en el Consell Interterritorial del passat 21 de juny, un model que s’aplicarà a altres tractaments similars.

Font: consalud.es / Fotografia: cadenaser.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu