sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Espanya, "Premi Nobel de la Discapacitat"

Ja el tenen entre les seves mans. Fa uns dies la Reina Sofia va anar a la seu de les Nacions Unides, a Nova York, a recollir el que es considera el Premi Nobel de la Discapacitat. Ens referim al Franklin D. Roosevelt International Disability Rights Award, un guardó que es concedeix a un Estat membre de Nacions Unides i reconeix els progressos realitzats en el camp dels drets i la inclusió de les persones amb discapacitat.

El premi està dotat amb 50.000 euros, una quantitat que ja ha estat entregada al Comitè de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) per què segueixin amb la seva important tasca a favor del col·lectiu amb diversitat funcional que, al nostre país, suma més de 4 milions de persones.

Aquest reconeixement és un valuós estímul, tot i que encara hi ha molta feina a fer. Les accions impulsades pel govern en aquest camp es recullen en el Pla d’Acció de l’Estratègia sobre la Discapacitat 2013-2015, que té com a principals objectius eradicar les formes de discriminació múltiple, promoure l’accessibilitat, impulsar l’ocupació entre les persones amb diversitat funcional, reduir la taxa d’abandonament escolar de persones amb discapacitat i promoure la participació de tots els ciutadans a la vida política i pública. Aquesta estratègia també intentarà vetllar pels drets dels nens i nenes amb diversitat funcional que, actualment, són uns 140.000 a Espanya.

Felicitats per la tasca feta! Sense pressa, però sense pausa, cap a una societat millor.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu