sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Et convidem a la 54ª Fira de Mostres de Girona

Dimecres que ve 28 d'octubre del 2015 comença la 54ª Fira de Mostres de Girona. Com cada any, l'esdeveniment reuneix professionals de tots els sectors: maquinària industrial, construcció, mobiliari, alimentació,… que aprofiten l'ocasió per presentar les seves últimes innovacions. A més, es tracta d'una fira oberta tant a professionals com a particulars, sent una ocasió única per descobrir les últimes novetats de les empreses de la zona.

Entre les empreses assistents estarà Válida sin barreras. Per això, volem convidar-te a gaudir d'aquest esdeveniment únic. Sortegem dues entrades per a la Fira de Mostres d'aquest any. Per fer-te amb elles solament has de respondre a la següent pregunta: Com es diuen les 4 divisions de Vàlida sense barreres?

Si vols participar, deixa'ns la teva resposta com a comentari en el post del nostre Facebook. Tens fins al 23 d'octubre del 2015, a les 14:00, per contestar. El mateix dia 23 d'octubre, a les 17:00, us donarem la resposta dels guanyadors.

Recorda que aquest any la fira comença el dimecres 28 d'octubre i finalitza el diumenge 1 de novembre, tots dos dies inclosos. L'horari d'obertura al públic serà de 10 a 20h.

Esperem la teva resposta. Ànims!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu