sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Evita el contagi: CONFINAR NO ÉS OBLIDAR

Actualment, i tenint en compte el marc actual de confinament de la població, tots els ciutadans hem de seguir unes mesures estrictes per a evitar la propagació del COVID-19.

La situació que estem vivint al nostre país reclama una conscienciació cívica i de responsabilitat col·lectiva, per això, Válida sin barreras vol millorar la situació que s'està produint pel coronavirus.

Som conscients que aquestes persones amb mobilitat reduïda, d'avançada edat i diversitat funcional poden tenir problemes afegits a causa de la seva condició. Les ajudes diàries a les quals estan acostumats es redueixen: la compra, higiene, les tasques del dia a dia…

Per això, des de Válida sin barreras tenim com a objectiu ajudar-los i donar-los suport en aquests moments tan delicats i animar a la gent al fet que no s'oblidi de totes aquestes persones més vulnerables.

 

 

 

Tu també pots ajudar, comparteix el missatge amb l'etiqueta #ConfinarNoÉsOblidar perquè sàpiguen que no estan solos!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu