sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Excursió i hipoteràpia!

Setembre és sinònim de tornada a la rutina però atents perquè aquest dimecres 17 de setembre us proposem una divertida i profitosa excursió a Sant Miquel d'Olèrdola per a realitzar una activitat de Hipoteràpia, és a dir, teràpia amb cavalls

Un autobús sortirà de Barcelona a les 9,30 h direcció Sant Miquel d'Olèrdola on es troba l'Escola Pony Club. Després d'una visita per totes les instal·lacions, els que s'animin podran gaudir de 30 minuts de teràpia individual (cost aproximat de 20 euros per persona). Hi ha zona de pícnic per a poder menjar en aquest agradable entorn.

Per a més informació i inscripcions podeu trucar al telèfon de l'entitat organitzadora ASEMCAT: 93 274 49 83.

ASEMCAT és l'Associació Catalana de Malalties Neuromusculars. Està formada per afectats, familiars, metges i altres persones que, de manera desinteressada, tenen com a objectiu orientar i donar suport a tots aquells que pateixen alguna malaltia neuromuscular.

Válida sin barreras col·labora amb ASEMCAT amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda i / o discapacitat.

 

Excursió i activitat de Hipoteràpia (Teràpia amb cavalls)

Dimecres 17 de setembre 2014

Durada: tot el dia

Hora de sortida: 9,30 h

Lloc de sortida: Seu Asemcat - Carrer Sant Adrià, 20 (Barcelona)

Informació i inscripcions: 93 274 49 83

 

Comencem nou curs ... Al galop! : )

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu