sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Exercitant la ment i el cor amb Brain App

Avui us parlarem de Brain App, una aplicació especialment dissenyada per reduir el risc de patir problemes de demència i desenvolupar alzheimer.

Aquesta App és la primera aplicació per a dispositiu mòbil desenvolupada a nivell mundial i té com a objectiu controlar la salut cerebral i cardíaca de les persones mitjançant la participació de l'usuari en jocs, proves i reptes que ha de superar.

Alzheimer’s Austràlia i Bupa Health Foundation, en col·laboració amb Sanitas Residencial, són les responsables d'aquesta aplicació, amb la finalitat de conscienciar a la població dels factors de patir problemes de demència. Per a això, els reptes plantejats a l'usuari, en forma de joc, tenen com a objectiu exercitar i reforçar l'habilitat mental i amb això evitar el risc de sofrir dolències relacionades amb la pèrdua de la memòria.

I és que hem de recordar que el cervell és com un múscul, i cal exercitar-ho amb nous reptes per mantenir-ho en forma i estimular la connexió neuronal. Només d'aquesta manera aconseguirem fer front i contrarestar els efectes de malalties neurodegenerativas tals com l'alzheimer. Així mateix, i mitjançant una enquesta, l'aplicació valora l'estat de salut de les persones analitzant el seu estil de vida, exercici realitzat, la dieta que segueix, entre d'altres, amb la finalitat d'oferir-li recomanacions positives per millorar els hàbits.

Brain App està disponible per a dispositius Apple i Android, és totalment gratuïta i l'idioma tampoc és un inconvenient perquè ara està en espanyol.

Font de referència: Balanç de la dependència

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu