sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Existirà un futur accessible? Les persones amb discapacitat viuran en total inclusió?

La Càpsula del Temps: l’aventura de construir el futur” és el 29è. Concurs Escolar de la ONCE i la seva Fundació. Hi participaran uns 250.000 alumnes de més de 1.800 centres escolars. Els participants són nens i nenes des de 3r de primària fins a 4t d’ESO, inclou també categoria d’Educació Especial.

El Concurs consisteix en una “càpsula” amb la que els joves es traslladaran a una societat del futur accessible i igualitària; imaginaran una vida inclusiva amb les persones amb discapacitat i plasmaran les seves idees en vídeos, convertint-se en petits artistes, directors i actors-actrius de cinema.

Els centres escolars facilitaran als seus alumnes les unitats didàctiques que els permetran treballar a fons la temática relacionada amb el món de la discapacitat. Els estudiants disposaran de tots els mitjans tecnològics per a crear el seu video i només pel fet de participar al Concurs rebran un obsequi.

Els guanyadors podran veure com les seves creacions es promocionen a través de Google, i aquest any com a novetat, el concurs comptarà amb un canal Premium a Youtube.

Aquest Concurs coincideix amb el 75 aniversari de la ONCE i els 25 anys de la Fundació.

Qui s’anima? Més informació: www.concursoescolaronce.es

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu