sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Èxit de la Jornada sobre accessibilitat i solucions pujaescales

jornada per a la accesibilitat i solucions salvaescales|reunio accesibilitat valida sin barreras

Èxit de la Jornada de Formació sobre accessibilitat organitzada per Válida sin barreras, juntament amb l’empresa Ortoprono i el Centre Autonòmic de Referència en Discapacitat (CARD) “Capacitas” de la UCV.

L’objectiu de la sessió era donar a conèixer als assistents les millors solucions per tal que les persones amb poca movilitat o discapacitat, puguin moure’s millor i més fàcilment pels seus entorns quotidians. També van exposar criteris i recomanacions per a una millor accessibilitat en llars i edificis, així com les últimes novetats en productes pujaescales: cadires i plataformes pujaescales, elevadores i ascensors.

La trobada va comptar amb les intervencions d’Albert Vila, Director Comercial de Válida sin barreras, i de José verde, representant d’Ortoprono. Ambdós professionals van destacar la importància d’adaptar les nostres vivendes per millorar els desplaçaments tant verticals com horitzontals.

Per la seva banda, Albert Vila, va explicar com es treballa des de Válida sin barreras a favor de la supressió de les barreres arquitectòniques. “Per aconseguir-ho, integrem els productes en diferents entorns i circumstàncies intentant aportar la millor solució a les necessitats dels clients i cercant la màxima autonomia i funcionalitat.” El directiu, també va destacar la necessitat d’adequar els productes a les necessitats concretes dels clients: “això ho fem aplicant diferents solucions tècniques i dissenyant productes a mida”.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu