sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Èxit de participació a la 54ª edició de Fira de Mostres de Girona

Més de 90.000 persones van visitar la 54ª. Fira de Mostres de Girona que va tancar les seves portes aquest diumenge, després de cinc dies d'intensa activitat. La fira, una de les més grans del territori espanyol, va comptar amb la presència de gairebé 400 expositors de diferents sectors com a alimentació, decoració, construcció, serveis, oci, turisme, tecnologia, mascotes i… accessibilitat!

Válida sin barreras no va faltar a la seva cita anual i va presentar als visitants tota la gamma de solucions i novetats que existeixen al mercat per fer més fàcil la vida a les persones amb mobilitat reduïda, discapacitat i majors. Cadires salvaescales, plataformes pujaescales, elevadors, ascensors i adaptacions de vehicles van ser els veritables protagonistes dels nostres estands que, aquest any, a més, lluïen nova imatge.

Una altra de les principals novetats que presentàvem enguany va ser la cadira elevadora per a emergències RAIZER de Válida sin barreras, que va causar gran expectació entre el públic assistent. Es tracta d'una cadira, portable i desmuntable, que permet aixecar del terra una persona que hagi caigut. L'elevació es realitza sense cap tipus d'esforç per a l'acompanyant o cuidador. Podeu veure el funcionament de la cadira RAIZER en aquest video.

Des de Válida sin barreras, estem molt contents d'haver pogut assessorar als centenars de persones que es van apropar a conèixer-nos i a provar les nostres solucions salvaescales, elevadors i adaptacions. Val a dir que tots s’acomiadaven del nostre estand acolorits de blau-Vàlida entre globus, bosses i… piruletes! Podeu veure les fotos de la Fira aquí.

Gràcies per venir. Fins a l'any que ve!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu